torsdag 16 februari 2012

Naga Jolokia

Jag var nere och handlande nyss på Coop Forum och fick då se att det fanns Naga Jolokia i grönskasdisken!

Är inte det ganska ovanligt? Jag var tvungen att köpa en låda av dom. Jag har aldrig provat dom förut, nybörjare som jag är.

Jag kom hem och delade en för att ta ut fröer för att sätta senare. Jag använde faktiskt plasthandskar som jag läst att man bör göra. När jag skrapat ur fröerna så tänkte jag hur starka kan dom egentligen vara? så jag tog en tugga.....................Elden var lös :) Det värsta var inte i munnen utan på mina läppar som är extremt torra då jag för tillfället är väldigt torr om läpparna pga att jag är täppt i näsan. Det var helt olidligt, Jag försökte doppa hela munnen i mjölk, det måste sätt rätt kul ut. Det gick ju över till slut.

Nu förstår jag hur starka dom är. Det står på förpackningen att dom är starkast i världen men vad jag vet så är det Trinidad Scorpion just nu med innan det så var det väl Naga. Ja i alla fall en av dom starkaste.

Just dom här verkar ha kommit ända från Uganda. Undrar om Coop Forum är medvetna om vilka bestar dom har i disken. Det konstiga var att jag delade bara på en och det stack i luften man kände av det i hela huset. Min sambo hostade av det och jag med. Frågan är vad man kan göra med dom? Torka dom blir det nog men jag vet inte om man kan dela dom och torka dom inomhus. Det blir nog att hänga upp dom och torka dom.

Om det är någon som har några tips. Tveka inte kommentera gärna.


Jag la den delade i lite olja. Kanke det blir en het en.

1 kommentar:

jimmyb sa...

Smörj in din sambos eller arbetskamraters bestick såklart det blir humor :)det kan jag lova.
gjorde den med en bhut jolokia den utsatta blev kritvit i nian och trodde han hade blivit förgiftad och vråla det är gift