söndag 7 oktober 2012

Höstskörd och chilisås

Jag plockade av allt som såg någorlunda klart ut av dom som fortfarande är ute.

Jag ska göra  lite chilisås av dom. Receptet har jag hämtat från http://chilepeppar.blogspot.se/


Dagens skörd

Kokning i vinäger pågår . Jag har blandat hej vilt med sorter, Caribbian antillas och habanero plus vanlig röd chili dominerar.

Mixat och klart och grymt starkt o gott

Upphällt o klart

4 kommentarer:

  1. Hej!
    Har oxå en massa chili och vet inte vad jag skall göra med allt. Detta ser jättespännande ut! Hur gör du? Hur mycket vinäger, hur länge kokar du dem osv.. :)
    Tanja

    SvaraRadera
  2. Hej Tanja,

    Det var första gången jag gjorde på det här sättet jag med. Det är väldigt enkelt.

    500 g frukt
    5dl Vitvinsvinäger
    2 tsk salt

    Koka i ca 5 min. Mixa sedan till en slät sås.

    Vad har du för chili?

    SvaraRadera